NEWS

News

Danmarks største entreprenør går ind i biogasbranchen

Danmarks største entreprenørvirksomhed - Aarsleff med en omsætning på over 10 mia. kr. - kaster sig nu over biogasbranchen.

News

Great interest in Danish biogas technology

Danish Combigas takes a Chinese eco-business on board, and thus obtains unique access to the Chinese alternative energy market.

News

Nyborg base for dansk-kinesisk affalds-samarbejde

Af Ole Frank Rasmussen Som følge af urbaniseringen i Kina, har landet i stigende grad behov for løsninger inden for biogas...

News

Nyt dansk-kinesisk samarbejde skal løse kinesisk affaldshåndteringsproblem

Som følge af urbaniseringen i Kina, har landet i stigende grad behov for løsninger inden for biogas – et område som Danmark har stor know-how indenfor.

News

GREATOP OPENS OFFICE IN NYBORG

Greatop Science and Technology Development (Denmark) ApS, member of Danish-Chinese Business Forum, hosted a reception on 3 July 2015, where they together with Danish partners celebrated the opening of their facilities in ...

News

Nyborgs kinesiske investor: Havde fattig barndom uden drømme

Barndommens drømme kan sige meget om kernen i et menneske. Men jeg kan ikke finde ud af, om der er genert varme eller forlegenhed i smilet, Mr. Wang Yongming...

News

Havudsigt: Nu bygger kineserne om

Nyborg: Wang Yongming, der i sidste uge besøgte Nyborg Rådhus, brugte blandt andet tiden på at vælge håndværkere til den tidligere børnehave på Østerøvej.

News

Kineser investerer i Nyborg

Den kinesiske virksomhed har købt en nedlagt børnehave på Østerøvej i Nyborg for 4,1 millioner kroner, der skal huse et forsøgscenter, som skal udvikle og forfine metoderne til at omdanne madaffald til biogas.